Wat is het minimum aantal nachten dat ik kan boeken?

U kunt boeken voor minimaal 2 nachten. Er zijn geen vaste wisseldagen, dus aankomst- en vertrekdag zijn vrij.

Wat is in de prijs inbegrepen?

De prijzen zijn in euro’s en inclusief IVA (BTW), gas, water, elektra, hout voor de kachel, beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Bij vertrek moet het huis netjes en opgeruimd opgeleverd worden.
Voor het vakantiehuis Casa a Oliveira en Choupana Abilardo is het gebruik van wasmachine, wasdroger en strijkijzer in overleg.

Vanaf welke tijd mogen wij inchecken?

De huizen zijn in principe beschikbaar vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst tot 11:00 op de dag van vertrek. Afwijkende tijden in overleg.

Wat zijn de voorwaarden?

Reserveringsaanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. We streven er naar binnen 24 uur te antwoorden per email of we de aanvraag kunnen honoreren. De reservering is definitief wanneer wij de aanbetaling van 40% hebben ontvangen. Het restant bedrag ontvangen we graag in de week voordat u bij ons arriveert.

Ik moet annuleren, wat nu?

De aanbetaling is niet terugvorderbaar. Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst moet u het gehele boekingsbedrag betalen. U moet zelf voor een annuleringsverzekering zorgen als u dat wenst.

Aansprakelijkheid

Wij hebben al het mogelijke gedaan om op de veiligheid te letten. Het verblijf bij O vale da Mudança is dan ook geheel voor eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies en/of diefstal van/aan je eigendommen. Het gebruik en betreden van de vakantiewoning, zwembad en landgoed, valt onder verantwoording van de bezoeker.

Vakantiehuizen in de Alentejo van Portugal

Voor een verrassend aangenaam verblijf in Portugal.

Contact