Welkom

Wij heten u van harte welkom op “o vale da mudança“.

In 2005 zagen we dit dal voor het eerst. Gelegen aan de weg van Aldeia do Rouquenho naar Olhas golft het terrein zich links en rechts van de weg omhoog. De betekenis van de naam die wij aan ons landgoed hebben gegeven is “dal van verandering”. Voor ons was de aanschaf van dit terrein een eerste stap naar een totaal ander leven. Het was de start om afscheid te nemen van 2 leuke, hectische banen, een druk sociaal leven en een aan alle waarschijnlijkheid grenzende zekere toekomst. De uitdaging trok. De uitdaging om van dit glooiende weiland van ca 5 hectare een plek te maken waar mensen een heerlijke tijd kunnen doorbrengen, ver van drukte en mensenmassa’s en midden in de natuur.

Inmiddels hebben we op de oostelijke heuvel een mooi gastenhuis, zwembad, cabana en ons woonhuis gerealiseerd en zijn we bezig om te bedenken wat we met de heuvel aan de andere kant van de weg gaan doen.

Ondertussen wensen wij u als gebruiker van ons vakantiehuis “casa a oliveira”, ofwel “huis de olijfboom”, een heel aangenaam en rustig verblijf op “o vale da mudança”. Om het verblijf voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben we op de volgende pagina’s wat informatie opgenomen over het huis, de omgeving en de streek.

Margriet en Wiro